Jan-Jaap Reinders verzorgt prestigieuze Eileen O’Hagan Lecture

  • Evenement
Jan-Jaap Reinders
  • Datum
    • datum

  • Tijd
    • starttijd

  • Locatie

    The ACC, Liverpool

    locatie

Dr. Jan-Jaap Reinders, een arbeids- en organisatiepsycholoog en senior onderzoeker van de Hanze binnen het Centre of Expertise Healthy Ageing, is uitgenodigd om op 4 november 2024 de ‘Eileen O’Hagan Lecture’ te geven tijdens de opening van het jaarlijkse congres van de British Association of Urological Nurses (BAUN) in Engeland.

In zijn keynote, getiteld ‘The Importance of Interprofessional Collaboration in Urology’, zal Reinders ingaan op het belang van interprofessionele samenwerking in de urologische zorg en hoe dit kan bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

De lezing biedt zorgprofessionals inzicht in de uitdagingen binnen de urologische praktijk die interprofessionele samenwerking vereisen, en geeft praktische handvatten om deze samenwerking te bevorderen op individueel, team- en strategisch niveau. Reinders, verbonden aan de Hanze en het Universitair Medisch Centrum Groningen, is internationaal erkend voor zijn werk op het gebied van interprofessionele identiteit en interprofessionele samenwerking.

De Eileen O’Hagan Lecture is een jaarlijks terugkerende keynote lezing ter ere van Eileen O’Hagan, de eerste verpleegkundige uit Noord-Ierland die lid werd van de BAUN-raad. Deze lezing is een belangrijk onderdeel van het BAUN Congres, gericht op het ondersteunen van positieve verandering in de praktijk.

Lees ook dit verhaal: 'Door interprofes­sioneel samen te werken kunnen we veel meer bereiken'

Meer info over het congres

 

Contact